INTERIOR OFFROAD&DRIFT

Дизайн-проект інтер'єру СТО

  • RU
  • UA
  • EN
×
    Опис

    INTERIOR OFFROAD&DRIFT

    Місцезнаходження: с. Копилов
    Стан: на стадії реалізації
    Загальна площа: 260 кв. м.


    Дизайн-проект інтер’єру СТО

    У головній будівлі спроектували три приміщення: робочу зону майстерні, зону очікування для клієнтів і кабінет директора.

    Основою для дизайн-проекту інтер’єру був обраний індустріальний стиль. Бетон і метал − основні матеріали обробки. Кольори − графітовий, помаранчевий і білий.

    Для всієї будівлі СТО спроектована система вентиляції і кондиціонування відкритого типу.

    Конструкція з перехрещених двотаврових балок над входом в майстерню створює візуальний ефект зміцнення стіни, але є, по суті, декоративним елементом.

    Приміщення ділиться на дві частини − зону очікування і робочий простір. Для їх візуального поділу використовували кольори − графітовий і помаранчевий.

    Нестандартні рішення у дизайні проекту СТО

    Усі елементи декору майстерні підкреслюють призначення приміщення: шини-динаміки, умивальник, зроблений з бочки Castrol, світлофори і ящики, використані в якості настінних полиць.

    А як вам лампа в робочій зоні, яка зроблена з кузова Minicooper, пофарбованого в білий колір? Світло лампи падає на робочу зону та інструментарій, де підставками під інструмент є зігнуті гайкові ключі.

    Велике графіті з люком банківського сейфа приховує двері до зварювального цеху.

    Ще один нестандартний елемент − стенд для ключів з написом «Чоловіча косметичка» (рифлений метал за яким знаходиться магніт). Можна не вішати, а кидати інструмент в дошку і він буде приставати до неї.

    Відмінно вписалися у проект інтер’єру спірально-навивні сходи, що ведуть з майстерні до кімнати очікування. Вони виконані в чорному кольорі, який додає конструкції з контейнером візуальної стійкості.

    Скло в кімнаті очікування для клієнтів тоноване в помаранчевий колір. Матеріали стін − пофарбовані ОСБ плити, конструкція з яких тримається на залізобетонних балках 400Х400 мм.

    Дизайн кабінету керівника

    Стелаж і стіл в кабінеті директора зроблені з металевого профілю. Одна зі стін тут − газета, покрита лаком. Освітлення − трекові світильники і люстри з решіткою та великих ламп.

    Нестандартний дизайн санвузла − рифлений метал, жінка на склі + підсвічування. Умивальник − це шина 13 діаметра з вмонтованою раковиною, конструкція тримається на ланцюгах. Замість крана − пістолет від заправної станції.

    Загалом, створюючи дизайн проект інтер’єру СТО, ми відірвалися по повній програмі!

     

    INTERIOR OFFROAD&DRIFT
    Опис

    INTERIOR OFFROAD&DRIFT

    Місцезнаходження: с. Копилов
    Стан: на стадії реалізації
    Загальна площа: 260 кв. м.


    Дизайн-проект інтер’єру СТО

    У головній будівлі спроектували три приміщення: робочу зону майстерні, зону очікування для клієнтів і кабінет директора.

    Основою для дизайн-проекту інтер’єру був обраний індустріальний стиль. Бетон і метал − основні матеріали обробки. Кольори − графітовий, помаранчевий і білий.

    Для всієї будівлі СТО спроектована система вентиляції і кондиціонування відкритого типу.

    Конструкція з перехрещених двотаврових балок над входом в майстерню створює візуальний ефект зміцнення стіни, але є, по суті, декоративним елементом.

    Приміщення ділиться на дві частини − зону очікування і робочий простір. Для їх візуального поділу використовували кольори − графітовий і помаранчевий.

    Нестандартні рішення у дизайні проекту СТО

    Усі елементи декору майстерні підкреслюють призначення приміщення: шини-динаміки, умивальник, зроблений з бочки Castrol, світлофори і ящики, використані в якості настінних полиць.

    А як вам лампа в робочій зоні, яка зроблена з кузова Minicooper, пофарбованого в білий колір? Світло лампи падає на робочу зону та інструментарій, де підставками під інструмент є зігнуті гайкові ключі.

    Велике графіті з люком банківського сейфа приховує двері до зварювального цеху.

    Ще один нестандартний елемент − стенд для ключів з написом «Чоловіча косметичка» (рифлений метал за яким знаходиться магніт). Можна не вішати, а кидати інструмент в дошку і він буде приставати до неї.

    Відмінно вписалися у проект інтер’єру спірально-навивні сходи, що ведуть з майстерні до кімнати очікування. Вони виконані в чорному кольорі, який додає конструкції з контейнером візуальної стійкості.

    Скло в кімнаті очікування для клієнтів тоноване в помаранчевий колір. Матеріали стін − пофарбовані ОСБ плити, конструкція з яких тримається на залізобетонних балках 400Х400 мм.

    Дизайн кабінету керівника

    Стелаж і стіл в кабінеті директора зроблені з металевого профілю. Одна зі стін тут − газета, покрита лаком. Освітлення − трекові світильники і люстри з решіткою та великих ламп.

    Нестандартний дизайн санвузла − рифлений метал, жінка на склі + підсвічування. Умивальник − це шина 13 діаметра з вмонтованою раковиною, конструкція тримається на ланцюгах. Замість крана − пістолет від заправної станції.

    Загалом, створюючи дизайн проект інтер’єру СТО, ми відірвалися по повній програмі!

     

    Залишити заявку

    (RU)


    Залишити заявку

    (RU)