• RU
  • UA
  • EN
×

    ZEN – Дизайн-проект гостьового будиночка

    Дизайн-проект заміського будинку

    Місцезнаходження: передмістя Києва
    Стан об’єкта: на стадії реалізації
    Загальна площа: 100 кв. м.


    Серед жителів столиці все більш популярні невеликі гостьові будиночки в передмістях Києва. Створені за індивідуальними архітектурними проектами, такі будинки – справжній порятунок для тих, хто хоче сховатися від шуму мегаполісу. А їх дизайн – привід для справжньої гордості власників.

    У новому дизайн-проекті гостьового будиночка ми втілили філософію взаємодії зовнішнього середовища і внутрішнього простору. Зовнішній вигляд будівлі дуже сучасний: плоский дах і лаконічні прямокутні форми. Цим будинок разюче відрізняється від типових заміських резиденцій, що знаходяться в окрузі. Одноповерхова будівля має невелику площу, але при цьому забезпечена всім необхідним для повноцінного відпочинку. Скляний фасад будинку служить умовною межею, об’єднуючи інтер’єр і зовнішнє середовище.

    Дизайн будинку дуже стриманий і свідомо позбавлений нав’язливих прикрас. Їх з успіхом замінили опорні колони на терасі, обплетені плющем. Замість архітектурних надмірностей перевагу віддано простим формам і рівним лініям. Основні будівельні матеріали: цеглу та бетон.

    В оформленні екстер’єру будівлі ставка зроблена на природні кольори і матеріали. В обробці використані декоративна штукатурка, цегла, натуральне дерево і його імітація. Колористичне рішення продиктовано навколишньою природою: теплі і темні кольори з вкрапленнями кількох відтінків натурального дерева.

    На особливу увагу заслуговує велика тераса, яка є органічним продовженням будинку. Завдяки тому, що стіна фасаду являє собою скляні панелі, внутрішнє і зовнішнє простір будинку зливається і досягається мета візуальної єдності. Тераса являє собою повноцінну літню кухню-їдальню, оснащену піччю-барбекю і прекрасним гарнітуром. Піч-барбекю, крім основного свого призначення, виконує функцію каміна. Це перетворює терасу в своєрідну вітальню, якій надають елегантність дизайнерські крісла та світильники. За великим обіднім столом у вогнища можна розмістити і галасливу компанію, і коротати літні вечори у вузькому сімейному колі.

    Залишити заявку

    (RU)